Παρουσίαση εταιρίας

Τα Πλαστικά Λεοντάκη δραστηριοποιούνται στον χώρο των πλαστικών από το 1968 με συνεχή προσανατολισμό στην ποιότητα και στην συνέπεια.

Το 1968 άνοιξε to πρώτο κατάστημα από τον Χαράλαμπο Λεοντάκη και λειτούργησε στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βεροίας, σ’ένα χώρο 60 m2, με ελάχιστα κεφάλαια αλλά με πολλή όρεξη για δουλειά.

Ο κύριος τομέας δραστηριοποίησης τότε ήταν, τα πλαστικά φύλλα θερμοκηπίου και απευθύνονταν κυρίως σε έλληνες αγρότες / παραγωγούς και σε αγροτικούς συνεταιρισμούς.

To 1981 κτίστηκε η ιδιόκτητη αποθήκη 500 m2 στην ανατολική πλευρά της πόλης, που αποτέλεσε για πολλά χρόνια κέντρο διανομής της εταιρείας μας.

Το 1990 η εταιρεία αποφασίζει να επεκταθεί σε έναν νέο τομέα : στην υποστήριξη καταστημάτων χρωματοπωλείου , οικοδομικών υλικών και DIY (do it yourself).

Από το 1991 και μετά , με τα νέα δεδομένα που εισήγαγε η εταιρεία μας, (όπως επισκέψεις πωλητών/συνεργατών σε τακτά χρονικά διαστήματα, μεγαλύτερη πίστωση αποπληρωμών, παράδοση με νέα, ιδιόκτητα οχήματα χωρίς επιβάρυνση), τα Πλαστικά Λεοντάκη καθιερώνονται στον χώρο της οικοδομής και των χρωματοπωλείων ως ο leader του κλάδου.

Το 2002 με την κατασκευή της Εγνατίας οδού, η εταιρεία μας εξασφαλίζει πάνω στον νέο δρόμο τον απαραίτητο χώρο για να στεγάσει τις νέες αποθήκες της.

Τον Απρίλιο του 2005 ο νέος ιδιόκτητος χώρος 6000 m2, στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης είναι πια γεγονός.

Σήμερα, δυνατότεροι από ποτέ, με νέες εγκαταστάσεις & οχήματα ,ελέγχοντας πάντα τον σφυγμό της αγοράς, συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας , έχοντας εξαπλωθεί σε πολλές νέες κατηγορίες προϊόντων, και σκοπεύοντας πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη / συνεργάτη.